Zoohrátky nejen se zvířátky..

Rodinný den v zoo proběhl v atmosféře podpory dvou významných událostí. Pestrý program pro děti byl také zkouškou odvahy, cestovatelského dobrodružství, nových vědomostí a znalostí pohádek.


Zoohrátky nejen se zvířátky..
27.6.2021 1290x Akce

Zoohrátky nejen se zvířátky

Poslední červnovou neděli to v zoo žilo alpskými maskami Krampus skupiny Großberg Teufel's. Fantastické nadšení pro pomoc s vybráním finančních prostředků pro dostavbu pavilonu BONGO bylo dva dny před samotnou akcí rozšířeno o podporu ZOO Hodonín, kterou zasáhlo a silně poničilo tornádo.

Skvělá parta nadšených lidí se i přes vysoké teploty oblekla do kostýmů a dělala radost návštěvníkům všech věkových kategorií. Odvahu k focení a kontakt s těmito bytostmi dokázaly sebrat malé děti i dospělí.

Obrovský úspěch doznala také Dobrodružná cesta Williho Foga za poznáním světa. Na 12 otázek hledal odpověď každý dobrodruh a každý dostal odměnu.

Fyzické schopnosti při putování žabiček si ověřily hlavně děti. 

Krásný rodinný den uzavřelo "Divadlo Já to jsem" Kolotočem pohádek. 

Děkujeme všem návštěvníkům, účinkujícím, sponzorům a  celému pracovnímu týmu za úžasně strávený den. Výsledkem bylo naplnění kasičky částkou 3 512 Kč pro ZOO Hodonín a 3 020 pro ZOO Dvorec. Finanční částka za focení a mercher (11 100 Kč) bude rozdělena rovným dílem mezi obě zoologické zahrady.