Noční prohlídka zoo a pekelná stezka odvahy

První ročník nočních prohlídek proběhl v sobotu 18. září. Světelná show, nadpřirozené bytosti a stezka odvahy v potemnělé zoo přivedlo řadu odvážlivců.


Noční prohlídka zoo a pekelná stezka odvahy
19.9.2021 1293x AkceAkce

Noční prohlídka zoo pro odvážné

Projekt na podporu dostavby pavilonu Bongo, který vznikl ve spolupráci zoo a skupiny Großberg Teufel's, by pravděpodobně vůbec nazačal, nebýt pandemie. 

Vše se začalo odehrávat na jaře letošního roku. Skupina nadšených lidí převlékajících se do strašidelných masek alpské kultury přišla s nápadem podpořit financování projektu pro šimpanze.

Přišla první spolupráce, zveřejnění transparentního účtu, dražba kamínků a červnová akce "Zoohrátky nejenom se zvířátky".

Prázdniny byly časem pro podporu na sociálních sítích a přípravu nočních prohlídek s hlavním partnerem Großberg Teufel's.

V sobotu 18. září v podvečerních hodinách se parkoviště zaplnilo natěšenými návštěvníky a akce mohla začít. 

Stanoviště s tajemnými zvířaty hlídaly pekelné bytosti a pečlivě dohlížely na plnění zadaných úkolů. Následoval průvod pekelníků, světelná show a předání šeku pro pavilon BONGO

V průběhu sbírky jsme ještě společně podpořili tornádem poničenou ZOO Hodonín. Výsledná částka 39 108 Kč tak pomůže k dofinancování zbývajících nákladů potřebných na dokončení expozice.

Dobrá srdce ukrývající se pod pekelnými maskami, chuť pomáhat na správných místech, entuziasmus sponzorů  jsou výrazem tolerance a pochopení lidí žijících kolem nás.

Všem zúčastněným, těm co posílali finance, zapojili se do propagace, věnovali svůj volný čas, zorganizovali originální akci a všem co přišli na noční prohlídku a dalším neskutečně DĚKUJEME!!