Za zážitky do zoo

Léto je ideální čas pro čerpání zážitkových programů.


Za zážitky do zoo
31.5.2023 717x Běžný den

Máte u sebe v šuplíku poukaz na zážitkový program k nám do ZOO Dvorec? Právě nastala ideální doba na jeho čerpání. V zoo se vše zelená a všechna zvířata jsou ze zimovišť přesunuta do venkovních expozic. Zážitkové poukazy mají platnost 1 rok od zakoupení a proto nepromeškejte termín využití, na který je potřeba se objednat a rezevovat předem. 

Ti, kteří svůj poukaz ještě nemají, si mohout vybrat některý z naší nabídky:

Svačinářem v ZOO

Máte u nás v zoo nějakého oblíbence? Rádi Vám ho přiblížíme u komentovaného krmení, kdy zvířata budete krmit právě Vy!

Dozvědět se více

Ošetřovatelem v ZOO

Máte ve svém okolí člověka, který chce zažít den se zvířaty? U nás máte možnost tento den sobě nebo blízké osobě splnit.    

Dozvědět se více

Malý ošetřovatel

Máte doma malého milovníka přírody, který by si chtěl zkusit práci ošetřovatele zvířat v zoo? Tato novinka je vytvořena přesně pro Vás.

Dozvědět se více

Buďte blíže zvířatům

Blíže zvířatům je nový zážitkový program, během kterého se vám po dobu 2 hodin bude věnovat zkušený ošetřovatel/ průvodce. 

Dozvědět se více

Po ZOO s průvodcem

Chcete se dozvědět více o zvířatech chovaných v ZOO Dvorec např. odkud k nám zvířata přišla, jaký mají původ, kolik mláďat odchovala, co a kdy jedí, koho mají rádi či neradi, jak moc jsou ve volné přírodě ohrožena a jak je možné je chránit a mnohem víc, když se zeptáte.

Dozvědět se více

Aktuální jsou v současné chvíli školní výlety pro MŠ a ZŠ.

Školní výlety za zvířaty, zábavou a poznáním.

Tip na školní výlet - návštěvu zoologické zahrady je možné naplánovat v jakoukoliv roční dobu a je vhodná pro všechny věkové kategorie žáků mateřských a základních škol. 

Dozvědět se více