Podporujeme ochranu gorily horské

Gorily horské nežijí v žádné zoologické zahradě. Vidět je můžete pouze v jejich přirozených podmínkách v Ugandě, Rwandě a Kongu. Jejich počet se díky ochraně pomalu zvyšuje. Situace se však může rychle změnit. Podpořte je také vy.


9.8.2020 1512x Běžný den

Podporujeme ochranu gorily horské

S problematikou života goril horských jsme se měli možnost seznámit již v předešlých letech. Navštívili jsme NP Bwindi a Mgahinga gorilla a to některé opakovaně. Víme, že život goril závisí na jejich ochraně a situace není dlouhodobě udržitelná bez podprory zvenčí.

Stále se v těchto oblastech objevují pytláci, kteří zabíjejí gorily a narušují celé skupiny v jejich poklidném žití. 

Z toho důvodu jsme se rozhodli zařadit prodej ugandské kávy Mountain Gorilla Coffee do nabídky v Hospůdce u krokodýla. Zde si můžete zakoupit kávu do vratného kelímku od GOCUP.

Káva Mountain Gorilla Coffee podporuje ochranu gorily horské a bude již stabilně v naší nabídce. Jestliže chcete podpořit dvakrát zakupte si kávu do vratného kelímku GOCUP a přispějete navíc k omezení plastového odpadu. Kelímek můžete vrátit, ale mnohem větší službu vám udělá při opakovaném použití na vašich cestách. Ideální do auta, na dovolenou, do práce,...